10. Spații verzi distruse pentru afacerile celor din anturajul primarului Chirica

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

10. Spații verzi distruse pentru afacerile celor din anturajul primarului Chirica

În ultimii ani, mai multe spații verzi din Iași au fost distruse pentru a se construi blocuri sau pentru ca cei din jurul primarului să își deschidă diferite afaceri. De exemplu, în Tătărași, pe Esplanada Oancea, spațiul verde a fost distrus pentru construcția a două blocuri de către unul dintre dezvoltatorii apropiați de primarul Chirica.

Un alt exemplu este acela prin care patronul informal BZI, printr-o firmă-paravan, a acaparat spațiul verde din fața Policlinicii Spitalului ”Sf. Spiridon”.

 Va fi distrusă o suprafață de 160 mp spațiu verde pentru a se construi două coșmelii unde se vor desfășura ”activități de comerț și alimentație publică”, când legea precizează că schimbarea destinației terenurilor înregistrate în registrul spațiilor verzi se poate face numai pentru lucrări de utilitate publică.

#OmulTăuDinPrimărie