12. Primarul Chirica nu își poate justifica averea

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

12. Primarul Chirica nu își poate justifica averea

Averea imobiliară a primarului de Iași, Mihai Chirica, e în topul național al edililor din orașele reavere dosită chiricaședință de județ. La proprietăți îl depășește doar Robert Negoiță (Sector 3 București), dar acesta vine din mediul privat și a făcut avere tocmai prin afaceri imobiliare.

Frapează modul în care s-a expus public Mihai Chirica cu proprietățile sale: trei le-a recunoscut, iar o vilă cât un ranch

 avere dosită chirica

(în Frasin-Suceava) nu e asumată, fiind intabulată pe o firmă-fantomă.

Mihai Chirica este pri

marul cu cele mai multe proprietăți din țară, după Robert Negoiță. Marea majoritate a primarilor dețin câte o singură casă, unii au si vechiul apartament din perioada comunistă, pe care l-au cumpărat după Revoluție.

 

#OmulTăuDinPrimărie