2. Traficul, din în rău în mai rău, în fiecare an​.

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

2. Traficul, din în rău în mai rău, în fiecare an

De când Mihai Chirica a ajuns în fruntea Primăriei, acum 5 ani, traficul a ajuns un coșmar zilnic atât pentru șoferi, cât și pentru cei care folosesc transportul public.
Sistemul integrat de management al traficului a costat aprox. 71 milioane lei. Primăria a decontat din fonduri UE aprox. 25 mil. lei. Așadar, 46 mil. lei au fost cheltuiți de la bugetul local pentru implementarea sistemului de management al traficului.
10 milioane de euro pentru un proiect care conduce la poluare, timpi crescuți de așteptare în trafic și nervi.
Responsabilitatea pentru implementarea acestui proiect ține direct de primarul Mihai Chirica.
Decizia de implementare a acestui sistem a fost luată de Primăria Municipiului Iași care, în prealabil a realizat un studiu de trafic care a stat la baza proiectului tehnic.
Localizarea si timpii semafoarelor au fost stabilite prin proiectul tehnic avizat de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Iași, unde președinte este a fost, și încă este Mihai Chirica.
Din păcate, Primăria Iașiului este incapabilă să găsească soluții la această problemă care afectează zeci de mii de ieșeni.

#OmulTăuDinPrimărie