3. Planul de Urbanism General (PUG), amânat la nesfârșit, spre pentru bucuria rechinilor imobiliari

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

3. Planul de Urbanism General (PUG), amânat la nesfârșit, spre pentru bucuria rechinilor imobiliari

În lipsa unui PUG actualizat, Iașul s-a dezvoltat haotic, iar din acest provizorat în urbanism a profitat o mână de rechabuz imobiliarini imobiliari apropiați de cei de conducerea Primăriei. Actualul PUG e de 20 ani si este total rupt de realitățile sociale și economice ale orasului.

Traficul sufocant din oraş, poluarea, lipsa spaţiilor verzi, calitatea scăzută a vieţii sunt consecinţe ale acestui haos urbanistic de la nivelul Iaşului.
Actuala politică în urbanism de la nivelul Primăriei Iaşi are efecte extrem de nocive.
Cei din Primărie nu înţeleg că dezvoltarea unui oraş nu înseamnă doar betoane şi asfalt, ci o comunitate în jurul căreia este cetăţeanul. Oraşele moderne, unde sunt administraţii care gândesc vizionar, se concentrează pe configurarea spaţiilor urbane care duc la creşterea calităţii vieţii: mai mult spaţiu verde, mai multe zone redate pietonilor şi cetăţenilor, mai multe zone publice transformate în pieţe publice.
La Iaşi avem un haos complet în urbanism care serveşte rechinilor imobiliare care gravitează în jurul Primăriei.

#OmulTăuDinPrimărie