5. 51 de familii angajate în Primărie. Cea mai mare rețea de nepotism din orașul Iași

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

5. Primăria Iași înțesată de pile.

51 de familii angajate în Primărie reprezintă cea mai mare rețea de nepotism din orașul Iași.

În timp ce tinerii pleacă în străinătate pentru a găsit un loc de muncă bine plătit, la Iași au ”nor51 familii Primăria Iasioc” să lucreze în administrația publică doar cei din nomenclatură.

Cosette a spus clar: ”Imediat ce ajung primar, fac curat în Primărie. Rămân în organigramă doar funcțiile care sunt necesare și rămân doar oamenii care au competențele necesare pentru a le ocupa. Organizez concursuri pe bune pentru angajarea pe funcții publice. Concursurile vor fi anunțate din timp în spațiul public, comisiile de evaluare vor fi imparțiale, subiectele vor elaborate cu cap și lucrările vor fi corectate cinstit. Scopul meu este să eliberez administrația de cumetriile PSD și să aduc oameni competenți și cinstiți în Primărie.”

#OmulTăuDinPrimărie