6. Cele mai bune terenuri din patrimoniul public, înstrăinate pe nimic celor apropiați de conducerea Primăriei

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

6. Cele mai bune terenuri din patrimoniul public, înstrăinate pe nimic celor apropiați de conducerea Primăriei

În ultimii ani, terenurile din cele mai bune zone ale Iașului, aflate în proprietatea Primăriei, au fost înstrăinate, în condiții netransparente, samsarilor imobiliari sau celor care îl susțin pe actualul primar.

Un exemplu concret este terenul de 1351 mp din Sărărie 202, care a fost înstrăinat din patrimoniul public către o firmă controlată de patronul informal al BZI. Acel teren, care valorează cel puțin 500.000 euro, a fost înstrăinat, printr-un parteneriat public-privat aprobat într-un mod netransparent, pentru 4000 euro / an !

Acest lucru înseamnă că în nici 100 de ani Primăria nu va încasa valoarea reală a terenului. Fără a mai pune a socoteală că nici măcar cei 4000 euro / an nu au fost plătiți.

#OmulTăuDinPrimărie