8. 2 milioane euro de la societățile subordonate Primăriei, sifonați către firma prietenului primarului Chirica

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

8. 2 milioane euro de la societățile subordonate Primăriei, sifonați către firma prietenului primarului Chirica

2 milione de euro au sifonați de la Primărie de Gafița și intermediarii lui Gafița, prietenul de concedii al Primarului Chirica și asociat cu soția primarului într-o firmă.

 Mihai Chirica petrecuse concediul de vară din anul precedent împreună cu Dragoș Gafița la Hotelul Iaki din Mamaia, așa cum a dezvăluit ReporterIS.

Gafița livra la SPI absolut orice marfă, exclusive prin achiziții directe: flori, mobilier urban, echipamente, consumabile, șampon stradal, jardinière, corpuri de iluminat. Soacra sa, era chiar directoarea economică de la SPI, adică persoana care aproba achizițiile și făcea plățile. Ulterior, chiar nașul său, Laurențiu Ivan, a fost numit director general la SPI.
Prețurile practicate de firmele lui Dragoș Gafița (opera pe numele său sau pe cel al secretarei sale) erau de la trei până la zece ori mai mari decât cele ale pieței. Anual, câteva milioane de lei intrau în conturile lui Dragoș Gafița, partenerul de vacanțe al primarului Mihai Chirica.

#OmulTăuDinPrimărie