9. Dezvoltatorii imobiliari au ”socializat” la cumătria primarului Chirica, unde au lăsat daruri de peste 100.000 euro.

de Răzvan Timofciuc

Pentru unii, 13 este un număr cu ghinion. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, 13 poate fi numărul cu ghinion pentru cei care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de propriul interes și de propriile afaceri, nu de interesul public.
Îți ofer 13 motive să ieși la vot și să votezi poziția 13 la Consiliul Local și Cosette Chichirău primar.
13 motive să îi trimitem acasă pe Chirica și cei din gașca lui și să votăm oamenii competenți și integri pe care îi propune Alianța USR-PLUS.

9. Dezvoltatorii imobiliari au ”socializat” la cumătria primarului Chirica, unde au lăsat daruri de peste 100.000 euro.

Un primar onest și integru, care vrea să fie imparțial, nu acceptă ca la un eveniment privat al familiei sale să vină cei mai mari jucători de pe piața imobiliară din Iași. Din simplul motiv că acești dezvoltatori depind de semnătura sa.

Spre exemplu arestatul Cristin Zămosteanu și inculpatul Cristinel Bolobiță, acuzați acum de DIICOT de constituire de grup infracțional organizat, au venit cu ”plicul gros” la cumătria lui Chirica. Încă un detaliu foarte important: la acea cumătrie unul din nașii copilului a fost viceprimarul Harabagiu, cel audiat luni 4 ore de DIICOT în dosarul Zămosteanu. Ulterior, Harabagiu a cumpărat de la Zamosteanu, prin intermediari, un apartament ultracentral la preț de coteț, apoi a rezolvat, din calitatea de viceprimar, acte extrem de sensibile pentru Zamosteanu.   

#OmulTăuDinPrimărie