ARTICOLE

Timofciuc Chirica instanțp

L-am învins pe primarul Chirica în instanță!

Împreună cu Etienne Ignat, l-am ÎNVINS pe primarul Chirica în instanță: este obligat să pună pe ordinea de zi proiectele de hotărâre pe care le-am inițiat de la începutul mandatului.

Într-un mod abuziv și nedemocratic, a refuzat să facă acest lucru. Așa am ajuns să ne căutăm dreptatea în instanță.

În prima instanță am câștigat, dar primarul a făcut recurs.

Astăzi am avut termen la Curtea de Apel la recurs. Suntem încrezători că vom câștiga și aici și vom crea un precedent național: consilierii obligă primarul să respecte NORMELE DEMOCRATICE prin intermediul tribunalului…

#OmulTăuDinPrimărie

Citește mai mult
Esplanada Oancea

Primarul Iașului a semnat pentru distrugerea Esplanadei Oancea

Primarul Iașului a semnat pentru distrugerea Esplanadei Oancea
Espanada Oancea este în pericol după ce Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a emis autorizațiile de construire a două blocuri turn în acea zonă. Asta deși anul trecut acesta a promis ferm că nu va face acest lucru până când ”autorităţile locale, investitorii şi locatarii vor ajunge la un consens raţional cu privire la viitorul acestei zone”.

Citește mai mult

Esplanada Oancea, în pericol!

Esplanada Oancea, în pericol!

Protestul locuitorilor din Tătărași a fost inutil: dezvoltatorul imobiliar Daniel Niculiță a primit autorizațiile pentru ridicarea a două blocuri turn pe Esplanada Oancea.

Autorizațiile aprobate de Primărie sunt pentru două imobile P+8, însă, cu tot cu demisol și supraînălțare, acestea vor putea ajunge la 10-11 nivele. Suprafaţa se află la intersecţia străzilor Oancea şi Han Tătar, unde, în 2016, a fost finalizat un alt bloc „cu cântec”.

Citește mai mult
Timofciuc proces castigat cu Harabagiu

Banii publici trebuie cheltuiți transparent

Banii publici trebuie cheltuiți transparent.
Transparența în administrația publică trebuie este unul dintre obiectivele mele ca ales local. L-am învins pe primarul Chirica de 4 ori în instanță, unde am obținut acces la contractele Primăriei derulate cu bani publici.

Citește mai mult

Abonează-te la newsletter